Arhive: Autoren

Aura Christi

Aura Christi, poet, romancier, eseist, publicist și editor român născut la Chişinău (URSS, actualmente Republica Moldova), la 12 ianuarie 1967. Absolventă a Liceului teoretic român-francez „Gh. Asachi” din Chişinău (1984) şi a Facultăţii de Jurnalism a Universităţii de Stat (1990). Debut absolut – 23 octombrie 1983 în Tineretul Moldovei. În 1993 redobândește cetățenia română și […]

Read Full Article

Iris Wolff

Iris Wolf, geboren 1977 in Hermannstadt/Siebenbürgen. Studium der Germanistik, Religionswissenschaft und Grafik & Malerei in Marburg an der Lahn.

Read Full Article

Adela Greceanu

ADELA GRECEANU (născută în 1975) este scriitoare şi jurnalistă la Radio România Cultural. Trăieşte la Bucureşti.

Read Full Article

Rodica Draghincescu

Rodica Drăghincescu s-a născut la Buziaș, România, și locuiește în prezent în Lothringen (Franța). Are studii de filologie și s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai reprezentative scriitoare ale generatiei 90 din România.

Read Full Article

Carmen Francesca Banciu

Carmen-Francesca Banciu colaborează cu posturi de radio și diverse cotidiene, ține cursuri și seminare de scriere creativă precum și un atelier literar pentru autori din Germania,.

Read Full Article

Norman Manea

Norman Manea, unul dintre cei mai importanți scriitori români, profesor de literatură europeană şi „writer in residence” la Bard College. De la debutul în 1966 şi pînă în 1986, cînd a plecat din ţară, a publicat 10 volume.

Read Full Article